GERUCHTEN:……………….

Met zijn huidige staat van dienst leek het bijna uitgesloten om Ed Sheeran ooit weer op een festival te zien. Toch is de immens populaire zanger inmiddels bevestigd voor onder andere festivals in Duitsland. In hetzelfde weekend als Pinkpop. En dus ligt de weg naar Landgraaf helemaal open. Sheeran stond er slechts één keer eerder, precies tien jaar eerder in 2014. Met een inmiddels uitgebreidere voorraad aan hits, een flinke productie en meer podiumervaring zien we de sympathieke hitmachine graag terug als een van de headliners van Pinkpop 2024.

Photo by David Bergman / www.TourPhotographer.com — Bon Jovi performs at Park HaYarkon in Tel Aviv on October 3, 2015. It is the band’s first ever show in Israel.

BON JOVI

Een zeer vrijgevige Phil X, gitarist van de rockformatie Bon Jovi, bevestigde eerder al de tourplannen voor 2024. De band bestaat volgend jaar 40 jaar, wat natuurlijk een goede reden is om de haarspray alvast in te slaan en groots uit te pakken met een wereldtournee. Wij zien al voor ons hoe een volgepakt Megaland klassiekers als ‘It’s My Life’, ‘You Give Love a Bad Name’ en natuurlijk ‘Livin’ on a Prayer’ uit volle borst meezingt. De groep stond in 2019 voor het laatst op de planken in Nederland en heeft in haar 40-jarige bestaan nog nooit op Pinkpop gespeeld. Beter laat dan nooit?

Zo bestel je eenvoudig je tickets:

  1. kies je opstapprovinice
  2. kies je opstaplocatie
  3. kies het aantal tickets

Klik Hier voor Pinkpop Zaterdag 22 Juni