Decibel outdoor is ooit bedacht als nachtfestival. De eerste drie versies van het festival werden gehouden bij recreatiegebied Binnenmaas in Mijnsheerenland, de editie van 2005 was in het Lingebos in Gorinchem en sinds 2006 wordt het festival jaarlijks gehouden bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Sinds 2011 wordt er ieder jaar een camping naast het festivalterrein opgezet.

Er is op dit festival een verscheidenheid aan muziekstijlen, alle in de categorie ‘hard dance’. Onder andere hardstyle, hardcore, freestyle, uptempo, millennium, oldschool & early rave, terror en industrial beats klinken door de boxen.

Het festival heeft sinds 2019 drie festivaldagen, waarbij de vrijdag alleen toegankelijk is voor bezoekers die heel het weekend op het terrein verblijven. Zaterdag is het hele terrein open met dertien area’s en op zondag is een deel van het terrein geopend met zeven area’s. Daarnaast wisselt bijna ieder podium dagelijks van genre.

Op het campingterrein gaat het feest iedere dag nog door tot in de vroege uurtjes in de ‘Decibel Hangout’ en de ‘Fiesta bar’. Tijdens het weekend vinden er meerdere spectaculaire eindshows plaats.

Het festival heeft in zijn huidige formaat ongeveer 60.000 bezoekers en meer dan 200 artiesten.

Boek nu je busticket bij concertbusje.nl

Zo bestel je eenvoudig je tickets:

  1. kies je opstapprovinice
  2. kies je opstaplocatie
  3. kies het aantal tickets

Busreis tickets bestellen voor Decibel Outdoor